Home Blog Contact

Over Floek

Ik ben Miluška Flooren-van Eekelen, al jarenlang sta ik voor de groep en richt ik mij op alles wat te maken heeft rond het hechtingsproces bij het jonge kind.
Daarin heb ik veel gedaan. Van het scholen van kraamverzorgenden, tot het opzetten van mijn eigen draagschool (Liefdevol Dragen) en zelfs het schrijven van een eigen zwangerschapscursus (Liefdevolle Verwachting) waarvoor er inmiddels leidsters zijn in België en Nederland.

In 2022 besloot ik een aantal van deze onderdelen van mijn bedrijf te verkopen en mijn werkzaamheden te kaderen. De draagschool en de zwangerschapscursus werden verkocht en op dit moment richt ik mij op een kleiner scala aan werkzaamheden, waardoor ik daar nog dieper op in kan springen.

Werken met ouders die tegen vragen aanlopen met hun jonge kind is een van de mooiste dingen. Ouders ondersteunen wanneer hun baby veel huilt of wanneer zij tegen het slapen aanlopen. Dit kan in verschillende vormen, van het inzetten van de draagdoek, het kijken naar de structuur in de dag of het doorverwijzen naar een (medisch) specialist. Vaak is naar hen luisteren en uitleg geven over de ontwikkelingsfase waar het kind in zit al een verlichting. Een van de onderwerpen waar ik mij veel mee bezighoudt hieromtrent is prikkelverwerking bij jonge kinderen. Dit doe ik onder andere middels PrikkelBaby, wat ik samen met Joyce Zwijnenburg van Groen – Baby en Kind heb opgezet.

Zelf kom ik uit de zorg, een achtergrond die mij in alle werkzaamheden nog enorm helpt. Het allerliefst werk ik met kraamverzorgenden, hen scholen is een groot feest. Geen enkele beroepsgroep waar ik mee werk is zo betrokken bij wat ze iedere dag doen. Je verhaal aanhoren en dit slikken voor wat het is? Absoluut niet. Ze stellen de beste vragen, proberen vanuit alle hoeken te kijken en schromen niet een scherpe stelling neer te leggen met als doel oprecht te leren.

Naast het geven van scholing ondersteun ik bedrijven in het neerzetten van wie zij zijn middels marketing. Het vertellen van hun verhaal en hier een beeld aan geven.
Online zichtbaarheid is enorm belangrijk voor een bedrijf. Ik help dit op de juiste manier doen waarbij de persoonlijkheid achter het product naar voren komt.

Ik ben getrouwd en ben moeder van 4 jonge kinderen. Samen wonen wij in de Achterhoek.