Home Blog Contact

Ik wil liever niet op de foto

Ik hoor het zo vaak, ondernemers met een prachtig product of dienst die liever zelf niet in beeld komen. “Jij doet dat als zo vanzelf”! Krijg ik dan terug. Dat was absoluut niet altijd het geval. Met je gezicht online is best spannend en ik begrijp dat je direct met je hoofd bij een ingewikkelde fotoshoot zit. Zo moeilijk hoeft het helemaal niet te zijn. Deze foto? Is eigenlijk een uitgesneden selfie waarop ik mijn haar föhn, ik stuurde hem naar een vriendin. Hij illustreert in deze gewoon hele even het “ik wil niet” gevoel.

Beeldmateriaal van wie jij echt bent is voor jouw beoogde klanten heel interessant. Naast jouw mooie product, hoe prachtig ook beschreven, speelt goodwill ook heel erg mee. Dus laten zien wie je bent, waar je voor staat en hoe je werkt is een belangrijke factor in het binden van klanten.

Zichtbaar zijn als ondernemer, als team, is iets wat Floek kan betekenen voor jouw bedrijf. Van het doornemen van ideeën, creëren en ontwerpen van (online) content tot het begeleiden van het maken van het beeldmateriaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *