Home Blog Contact

Jarenlang zat ik in een niche

En dat vond ik helemaal leuk! Alles wat ik deed ging over baby’s en jonge kinderen. Ik trainde draagconsulenten, had een eigen zwangerschapscursus opgezet met leidsters in Nederland en België en ik kan een heel rijtje opsommen met alles wat ik deed rondom die vroege hechting. Iedere paar weken had ik een nieuw plan, een nieuw concept ik zette als eerste in Nederland de hele cursus Draagconsulent online middels e-learning, gaf online nerdsessies, ik zette een podcast op en probeerde zoveel mogelijk nieuwe onderwerpen aan te snijden in masterclasses. Vervolgens begon ik samen met Groen Baby en kind Prikkelbaby.

Maar…. langzaam kwamen er meer en meer dingen op mijn pad. Waar ik eerst altijd alleen maar uitbreidde rondom dat jonge kind, rolde ik steeds meer de marketing in en kwam er een ander heel gave uitdaging op mijn pad (welke nu nog een beetje geheim is). En plotseling zat ik met meerdere bedrijfstaken en voor het eerst… begon ik het niet meer te overzien.

Ik moest gaan snijden! Maar ik wilde absoluut niet kaderen. Want dan moest ik liefdes los gaan laten. Daarom is Floek meer dan een niche!

Absoluut no way dat ik afscheid kon en wilde nemen van het scholen van Kraamverzorgenden. Daarom zijn Slapen&Huilen en PrikkelBaby mij heel dierbaar. Daarnaast ondersteun ik bedrijven in het zichtbaar zijn, zowel online als offline. Dat kan zijn door content maken maar ook de branding neerzetten “wat wil ik als bedrijf uitstralen” en natuurlijk het “geheime project” wat van beide onderwerpen ook weer los staat.

Floek, meer dan een niche.

Wanneer zie ik jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *